Rautový catering

NÁZEV KURZU: RAUTOVÝ CATERING

IDENTIFIKAČNÍ KÓD: RC

URČENO:

  • Pro začátečníky

VSTUPNÍ POŽADAVKY:

  • Ukončená povinná školní docházka
  • Zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství po dobu kurzu
  • Pracovní oděv pro provozovny potravinářské výroby

VZDÉLÁVACÍ CÍL:

  • Vede účastníky k používání základních pravidel BOZP, k dodržování návyků osobní a provozní hygieny
  • Nabízí nové netradiční výrobky studené kuchyně se zaměřením na moderní zpracování
  • Využívá znalostí odborné terminologie

OBSAHOVÁ NÁPLŇ:

  • Výpočet spotřeby, předběžná úprava surovin a příprava výrobků studené kuchyně
  • Zhotovení, způsoby krájení, tvarování, plnění
  • Dohotovení a aranžování při servisu

VÝSTUP: Účastník obdrží certifikát o absolvování kurzu

HODINOVÁ DOTACE: 40 hodin

LEKTOR: Marie Martinková

TERMÍN KONÁNÍ: dle zájmu

MÍSTO KONÁNÍ: Střední škola průmyslová, hotelová a zdravotnická Uherské Hradiště

ČAS: 15.00 hod. – 19.00 hod. (kurz proběhne ve dvou 4 hodinových blocích týdně)

UZÁVĚRKA: dle aktuálního termínu upřesníme

CENA: 6 200 – 7 500 Kč s DPH/osoba (podle počtu účastníků)

KONTAKTNÍ OSOBA: Ing. Monika Malinová (tel. 572433939)

POZNÁMKA: kurz bude otevřen při minimálním počtu 10 účastníků