Soutěž v přípravě minidezertů aneb školou se nesla krásná vůně

Žáci 2. ročníku studijního oboru hotelnictví soutěžili v předmětu Technika přípravy pokrmů v přípravě minidezertů. Úkolem každého žáka bylo vytvořit dle vlastní kalkulace kreativní restaurační minidezert v moderní úpravě.

soutěžní dezerty
soutěžní dezerty

Každý vytvořený dezert byl pečlivě hodnocen podle následujících kritérií: 

  1. Kreativita a originalita 
  2. Chuťová harmonie 
  3. Technická zručnost 

Komise složená z odborníků vybrala nejlepší výrobky v tomto pořadí:

Na prvním místě se umístily studentky:

  • Němečková Veronika, Šumberová Aneta z 2.H
  • Kohoutová Karolína, Zelinková Dominika z 2.T

Druhé místo získaly: 

  • Bělochová Nikol, Hrobařová Denisa z 2.H
  • Čožíková Sofie, Juráková Kateřina z 2.T

Třetí místo získaly: 

  • Surových Tereza, Kubíková Natálie z 2.H
  • Benediková Vendula, Šlahůnková Adéla z 2.T

Gratulujeme všem účastníkům k jejich úspěchu a těšíme se na další podobné příležitosti.